Voi hyvin


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Voi hyvin

Voi Hyvin on ihmisläheinen ja positiivinen henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin erikoislehti, joka jakaa lukijoilleen iloa ja hyvän elämän eväitä. Lehden tavoitteena on auttaa lukijoita rentoutumaan ja nauttimaan elämästä enemmän.

Jokainen numero on kiinnostava yhdistelmä elämäntaitoa, ihmisiä, terveyttä ja ruokaa. Lehden ajankohtaiset artikkelit, haastattelut ja kolumnit käsittelevät ihmissuhteita, itsetuntemusta, tunnetaitoja ja työssä viihtymistä.

Voi Hyvin -lehti painottaa itsehoitoa, pehmeitä hoitokeinoja ja luonnon lääketiedettä, antaa vinkkejä arjen keskellä rentoutumiseen ja esittelee hyvän olon tuotteita, palveluita ja kursseja. Lukijoiden ja asiantuntijoiden kertomukset ja kokemukset ja käytännönläheiset artikkelit muun muassa terveydestä, liikunnasta, stressinhallinnasta ja ravitsemuksesta täydentävät lehden antia ja tuovat siihen lämminhenkisiä näkökulmia.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Voi hyvin :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.