Viva


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 2.50 / 5)
Loading...
Viva

Viva on laadukas yleisaikakauslehti aktiivisille aikuisille, joilla on aikaa keskittyä elämään ja omasta ja läheisten hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tämän tiukkaa asiaa ja viihdettä sopivassa suhteessa yhdistävän lukupaketin pääasiallinen kohderyhmä ovat keski-iän ylittäneet miehet ja naiset, jotka ovat joko työelämän loppumetreillä tai jo siirtyneet eläkkeelle.

Viva käsittelee elämän koko kirjoa monipuolisesti ja kiinnostavasti huumoria ja viihdettä unohtamatta. Lehden keskeisiä aihealueita ovat terveys, hyvinvointi, ruoka, liikunta ja matkailu.

Koskettavat tarinat ja kokemukset, laajat henkilöartikkelit ja mielenkiintoiset reportaasit takaavat, että lehden parissa viihtyy. Viva neuvoo lukijoitaan myös monissa heitä koskettavissa arjen ongelmissa kuten asumiseen, säästämiseen, eläkkeisiin ja vakuutuksiin liittyvät asiat.

Jokaisessa numerossa julkaistaan lisäksi lukijoiden rakastamat tuplaristikot.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Viva :
Arvio: 2,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.