Villivarsa


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Villivarsa

Villivarsa on monipuolinen ja raikas hevoslehti nuorille tytöille, joille hevoset ovat elämäntapa ja suuri rakkaus. Lehti pursuaa sopivassa suhteessa tiukkaa asiaa ja rentouttavaa viihdettä samassa paketissa.

Lehden aiheet pyörivät hevosten ympärillä ja mukana on niin ratsastusta kuin ravejakin. Villivarsasta löydät niin rotuesittelyitä kuin hevosten hoitoon, tapahtumiin, leireihin ja välineisiin liittyviä juttuja.

Lisäksi esitellään kuuluisia hevosalan ihmisiä ja mainetta niittäneitä hevosia meiltä ja muualta. Jokaisessa numerossa on lisäksi hevosihmisten piirtämiä ja kirjoittamia sarjakuvia, upeita julisteita, novelleja ja lukijakilpailuja.

Lukuisat vakiopalstat kuten mielipide- ja kirjeenvaihtopalstat tuovat lukijoiden äänen kuuluviin ja Tallitohtori neuvoo hevosystävien terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Villivarsa :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.