Viinilehti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Viinilehti

Viinilehti on Suomen ensimmäinen ja suosituin viinien erikoislehti kaikille hyvistä viineistä ja arjen luksuksesta nauttiville miehille ja naisille.

Tämä viinien maailmaa pintaa syvemmältä luotaava lehti maistelee Alkon uutuusviinit, esittelee viinien historiaa ja valottaa niiden taustalla olevia perinteitä. Viinilehden arviot ovat aina puolueettomia ja niiden ohessa annetaan ruokasuositukset.

Lehti panostaa muutenkin vahvasti viinin ja ruoan yhdistämiseen ja jokaisessa numerossa on siksi runsaasti reseptejä ja kokeilemisenarvoisia vinkkejä kotikokeille. Lehden matkailuartikkelit vievät lukijat eri viinintuotantoalueille, missä paikalliset oppaat kertovat paitsi viininvalmistuksen perinteistä niin myös kunkin alueen erikoispiirteistä.

Paperisen lehden rinnalla kulkee Viinilehden verkkosivusto, josta löytyvät muun muassa kaikki lehden vanhat viiniarviot.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Viinilehti :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.