Viherpiha


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.33 / 5)
Loading...
Viherpiha

ViherPiha on hyväntuulinen pihan- ja puutarhanhoidon erikoislehti, joka pursuaa tietoa ja ideoita kaikille viherpeukaloille pihan kokoon ja kokemukseen katsomatta. Kukkien ja hyötykasvien lisäksi tässä Suomen oloihin räätälöidyssä lehdessä puhutaan pihan suunnittelusta, rakentamisesta ja sisustamisesta.

ViherPiha neuvoo niin kesäkeittiöiden, terassien ja viherhuoneiden kuin kasvimaiden ja kukkapenkkienkin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Ohjeiden lisäksi lehti neuvoo välineiden ja tarvikkeiden valinnassa, antaa vinkkejä tuholaisten torjuntaan ja neuvoo, mitä pihassa ja puutarhassa tulee tehdä vuoden eri aikoina.

ViherPihan esittelemät kauniit pihat ja parvekkeet ympäri Suomen tarjoavat ideoita ja inspiraatiota omissa puutarhoissaan puuhaileville viherpeukaloille. Lehti esittelee myös erilaisia kiveysratkaisuja, vesiaiheita, patsaita ja somisteita puutarhaan, jossa sekä kasvit että ihmiset viihtyvät.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Viherpiha :
Arvio: 4,33 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.