Vene


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Vene

Vene on käytännöllinen suomalaisen veneilyn ykköslehti, joka tuntee asiansa ja viihdyttää. Lehdessä on roppakaupalla luotettavaa hyötytietoa ja tiukkaa asiaa niin purjehtijoille kuin moottoriveneilijöillekin.

Lehti esittelee kaikki veneilijän tarvitsemat välineet, uutuudet, tutut ja uudet satamat, niksit sekä veneiden hoito- ja kunnostusohjeet. Vene-lehti kertoo myös kanssaveneilijöiden kokemuksista ja seikkailuista iloineen ja suruineen, valottaa kilpapurjehduksen maailmaa ja vakiopalstat antavat vinkkejä turvallisempaan ja hauskempaan veneilyyn.

Lehden testit ja vertailut ovat luotettuja ja arvostettuja. Vuosien kokemus mahdollistaa testien huolellisen suunnittelun ja keskittymisen olennaiseen.

Vene-lehden satama, veneilyreitti- ja matkakuvaukset auttavat lukijoita suunnittelemaan omia matkojaan ja hakeutumaan satamiin, joissa on heidän haluamansa palvelut tai joissa saa nauttia luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Vene :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.