Vauva


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 ääntä, keskiarvo: 4.29 / 5)
Loading...
Vauva
Tilaa Vauva

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Vauva itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Vauva on odottajien ja pienten lasten vanhempien oma lehti, joka elää mukana lapsiperheen arjessa eikä pelkää puhua vaikeistakaan asioista ja tunteista ääneen.

Lehden tavoitteena on valmistaa vanhempia tulevaan synnytykseen, varmistaa äidin ja lapsen hyvinvointi sekä tukea koko perhettä uudessa elämäntilanteessa. Lehden keskeiseen sisältöön kuuluvat uusin tieto odotuksesta, synnytyksestä ja lapsen ensimmäisistä vuosista sekä erilaiset vakiopalstat.

Lääkäripalstoilla eri alojen spesialistit vastaavat lukijoiden kysymyksiin ja palvelupalstoilla saa muun muassa lakiasianeuvoja. Jokaisessa numerossa on asiaa myös pienten lasten hoidosta, kehityksestä ja kasvatuksesta sekä esimerkiksi päivähoidosta, parisuhteesta ja sisarussuhteista.

Vauva-lehden tarjoama luotettava hyötytieto, asiantuntijoiden neuvot ja vertaistuki ovat kullanarvoinen apu odottajille ja tuoreille vanhemmille.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Vauva :
Arvio: 4,29 / 5. Yhteensä 7 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.