Vauhdin maailma


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Vauhdin maailma

Vauhdin Maailma on suomalaisten moottoriurheilun harrastajien oma lehti, jolle mikään moottoriurheilulaji ei ole vieras. F1 ja ralli saavat luonnollisesti eniten palstatilaa tässä maan luetuimmassa moottoriurheilun erikoislehdessä, mutta myös esimerkiksi moottoripyörät, kilpaveneet ja moottorikelkat on huomioitu.

Vauhdin Maailman keskeistä sisältöä ovatkin alan kuumimmat puheenaiheet ja uutiset, tekniikkaa ja yksityiskohtia esittelevät artikkelit, autojen studiokuvat ja kilpa-autojen esittelyt ja vertailut. Lehdestä löytyvät myös huippukuljettajien omat palstat ja juttuja moottoriurheilun historiasta ja tekniikan kehityksestä.

Vauhdin Maailma tarjoaa lukijoilleen vuosittain yli tuhat sivua tiivistä asiaa ja hyötytietoa. Lehden taso on kova, sillä sen artikkeleista ja kuvamateriaalista vastaavat maan parhaat ammattilaiset.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Vauhdin maailma :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.