Valitut Palat


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Valitut Palat

Valitut Palat on maailman luetuin aikakauslehti, jossa on roppakaupalla arvokasta hyötytietoa, asiaa ja viihdettä samassa paketissa.

Amerikkalaisen Reader’s Digest -lehden suomenkielisessä versiossa julkaistaan paitsi suomalaiselle yleisölle kirjoitettuja artikkeleita niin myös lyhennelmiä lehden muissa versioissa julkaistusta materiaalista. Valitut palat ilmestyy lähes viitenäkymmenenä eri versiona kahdellakymmenellä eri kielellä, joten valinnanvaraa ja laadukkaita artikkeleita on riittämiin.

Lehdessä julkaistaan lisäksi kolumneja, lukuisia vakiopalstoja, erilaisia teemoitettuja osioita sekä lyhennelmiä ja katkelmia kirjallisuudesta. Lehden artikkelit käsittelevät ajankohtaisia aiheita, ilmiöitä ja ihmisiä monipuolisesti.

Aina ajantasainen ja raikas Valitut Palat taustoittaa kotimaan ja maailman tapahtumia ja antaa vinkkejä arjen hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.

Kustantaja: Valitut Palat Oy

Valitut Palat :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.