V8-Magazine


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 3.80 / 5)
Loading...
V8-Magazine

V8-Magazine eli tuttavallisemmin Veekasi on jenkkiautoharrastajien oma lehti, joka esittelee klassikoiden lisäksi harrastajien varustelemia kustomeita, tehokkaita muskeliautoja ja huippunopeita kilpureita. Lehden sivuilla voi ihailla lukijoiden ja muiden alan harrastajien kunnostamia ja entisöimiä amerikanrautoja ja lukea harrastuksen historiasta, esiteltyjen autojen taustoista ja takana olevista ihmisistä.

Autojen lisäksi V8-Magazine käsittää moottoripyörät, jotka ovat mukana jokaisessa numerossa. Lehden keskeistä antia ovat tekniikkaa käsittelevät artikkelit, erilaiset testit ja uutuustuotteiden esittelyt.

Lehti vierailee myös kaikissa alan tärkeimmissä tapahtumissa kuten kiihdytys- ja katukisoissa ja näyttelyissä ja raportoi niistä lukijoille sanoin ja kuvin. Lehden Osta ja myy -palsta on oikea alan harrastajien paratiisi ja keskiaukeaman seinäkalenteriin on valikoitu kuumimmat menopelit ja uhkeimmat tytöt.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

V8-Magazine :
Arvio: 3,8 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.