Urheilulehti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Urheilulehti

Urheilulehti on Suomen monipuolisin lukupaketti kaikille urheilun ystäville.

Tämä kantaa ottava urheilun erikoislehti kattaa lähes kaikki lajit sesonkien mukaan jääkiekosta ja jalkapallosta moottoriurheiluun ja talvilajeihin ja golfista tennikseen. Urheilulehti on pääasiallisesti uutislehti, mutta sivutilaa saavat myös Suomen urheiluelämän huiput, joiden haastattelut taustoittavat lehden julkaisemia uutisia ja paljastuksia.

Urheilulehti uutisoi ensimmäisenä pelaajasiirrot, valmentajien vaihdokset ja kilpakenttien jättämispäätökset sekä urheilijoiden ja pelaajien omat näkemykset tulevista ja menneistä koitoksista. Ihmisläheisen lehden tavoitteena on puhua asioista rehellisesti ja niiden oikeilla nimillä ilman turhaa kiertelyä ja kaartelua pelkäämättä ottaa kantaa tai kyseenalaistaa.

Urheilulehden teemanumerot syventävät lehden viikoittaista antia ja tarjoaa lukijoille aitiopaikan urheilumaailman kulisseihin.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Urheilulehti :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.