Unelmien Talo&Koti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 3.20 / 5)
Loading...
Unelmien Talo&Koti

Unelmien Talo&Koti on jokaisen suomalaisen sisustajan oma lehti, jossa on paljon hyötytietoa, ideoita ja mielenkiintoisia artikkeleita kaikesta kotiin ja sisustamiseen liittyvästä. Lehden jokaisessa numerossa on runsaasti käytännön vinkkejä että inspiroivia kuvia ja uusimpia sisustustrendejä niin omakoti- kuin kerrostaloasujillekin.

Unelmien Talo&Koti esittelee myös tee-se-itse-tyyliin toteutettuja remontteja pienestä pintarempasta laajempiin projekteihin. Myöskään puutarhaa ja pihaa ei ole unohdettu ja vinkkejä löytyy myös vaikkapa terassipuutarhan perustamiseen.

Lehden sivuilta löytyvät myös parhaat reseptit ja kattausvinkit kaikkiin kodin juhliin ja kesäkeittiöön sekä tietoa alan kuumimmista trendeistä ja ilmiöistä. Lehti sopii loistavasti kaikille sisustuksesta ja kodin remontoinnista kiinnostuneille ja tarjoaa helposti toteutettavia ideoita klassisesta romanttiseen ja modernista luovaan tyyliin.

Unelmien Talo&Koti kannustaa kokeilemaan ja löytämään sisäisen sisustajan.

Kustantaja: A-lehdet Oy

Unelmien Talo&Koti :
Arvio: 3,2 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.