TV-maailma


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 3.40 / 5)
Loading...
TV-maailma
Tilaa TV-maailma

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa TV-maailma itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

TV-maailma kertoo kaiken oleellisen tv- ja radio-ohjelmista. Joka viikko ilmestyvä visuaalisesti selkeä ja helppolukuinen lehti sisältää lähes 40 katsotuimman kaapeli- ja satelliittikanavan ohjelmatiedot ja arviot mielenkiintoisimmista uutuussarjoista, dokumenteista ja elokuvista päivittäin listattuina.

Lehdestä löytyvät myös pääkanavien radio-ohjelmat ja uutuuselokuvien ennakkoarviot. Lehdessä julkaistaan lisäksi luotettavia ja mielenkiintoisia artikkeleita tv- ja radio-ohjelmien taustoista ja tekijöistä.

TV-maailma on suunnattu viihdettä arvostaville laatutietoisille katselijoille ja kuuntelijoille, joita kiinnostavat itse ohjelmat niissä esiintyvien tähtien yksityiselämää enemmän. Toisin sanoen juorut eivät ole TV-maailman alaa, vaikka lehden ote muutoin onkin varsin kepeä.

Kustantaja: Otavamedia Oy

TV-maailma :
Arvio: 3,4 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.