Tuulilasi


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.67 / 5)
Loading...
Tuulilasi

Tuulilasi on Suomen luetuin autolehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1963. Lehti tutkii, testaa ja vertailee autot ja niiden oheistuotteet renkaista ja viihde-elektroniikkaan.

Uutuusmallien koeajojen lisäksi lehdessä julkaistaan tilastoja, mittaustuloksia ja teknisiä tietoja sekä esitellään tulevia malleja. Testeissä vertaillaan ja arvioidaan muun muassa ajoneuvon käyttöominaisuudet, ajomukavuus, turvallisuus ja varustelu, joista on hyötyä omia tulevia hankintoja silmällä pitäen.

Tuulilasi vierailee myös automessuilla ympäri maailman ja esittelee autouutuudet, klassikot ja ylellisyysmallit. Testien ja vertailujen lisäksi lehdessä on myös artikkeleita ja reportaaseja ajankohtaisista autoihin ja liikenteeseen liittyvistä aiheista kuten ympäristönäkökohdista, lainsäädännöstä, verotuksesta ja turvallisuudesta.

Autojen lisäksi testataan ja vertaillaan esimerkiksi moottoripyöriä, mönkijöitä ja moottorikelkkoja.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Tuulilasi :
Arvio: 4,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.