Turun Sanomat


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (16 ääntä, keskiarvo: 3.56 / 5)
Loading...
Turun Sanomat

Turun Sanomat on Varsinais-Suomessa vuodesta 1904 ilmestynyt suomalainen sanomalehti, joka on levikiltään maan kolmanneksi suurin seitsemänä päivänä viikossa ilmestyvä päivälehti. Toimintansa alkutaipaleella lehti oli Suomen Kansapuolueen äänenkannattaja, mutta on nykyään poliittisesti sitoutumaton.

Kotimaan ja ulkomaan uutisten ja ajankohtaisten aiheiden lisäksi lehdessä julkaistaan viikoittain lukuisia teemasivuja, joiden aiheet vaihtelevat kodista ja asumisesta kulttuuriin, terveyteen ja matkailuun, sekä erilaisia liitteitä. Myös lehden verkkosivuilla ja digilehdellä on laaja lukijakunta, minkä lisäksi pelkkien viikonloppunumeroiden tilaaminen on viime vuosina lisännyt suosiotaan.

Suurin osa Turun Sanomien lukijoista asuu Varsinais-Suomen alueella. Opiskelijoille on tarjolla alennuksia lehden tilaushintaan ja kestotilaajille monipuolisia elämyksiä ja rahanarvoisia etuja vapaalipuista etukuponkeihin.

Kustantaja: TS Yhtymä Oy

Turun Sanomat :
Arvio: 3,56 / 5. Yhteensä 16 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.