Trendi


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Trendi

Trendi on moderneille naisille suunnattu tyylikkäällä tavalla erilainen lifestyle-lehti, joka käsittelee kattavasti niin kauneutta ja muotia kuin ajankohtaisia trendejäkin.

Mielenkiintoisten artikkelien lisäksi lehti antaa runsaasti vinkkejä pukeutumiseen, meikkaukseen ja ihonhoitoon ja esittelee ajankohtaisia ilmiöitä ja ihmisiä muodin ja lifestylen kulisseissa ja catwalkeilla. Trendi kertoo myös, mitä kansainvälisessä huippumuodissa tapahtuu ja listaa kauneuden ja muodin kuumimmat huipputrendit meillä ja maailmalla.

Kerran kuukaudessa ilmestyvä lehti on odotettu lukupaketti, joka käsittelee aiheita mielenkiintoisesti ja viihdyttävästi ja opastaa yksilöllisen tyylin luomisessa sekä huippu- ja käyttömuodin sujuvassa yhdistämisessä. Jokaisessa Trendin numerossa on myös lukijakilpailu, jossa voi voittaa itselleen ihania meikki- ja muotituotteita.

Kustantaja: Forma Magazines Oy

Trendi :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.