Tom ja Jerry


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Tom ja Jerry

Tom & Jerry on hulvattoman hauska sarjakuvalehti perheen pienimmille, jota on hauska lukea yhdessä äidin tai isän kanssa. Oscar Martinin luoman ja piirtämän kaksikon kisailu jaksaa naurattaa lehdestä toiseen, vaikka Tom-kissa jääkin aina vääjäämättä toiseksi kekseliäälle Jerry-hiirelle.

Tarinoista jää kuitenkin aina hyvä mieli, koska niillä kaikilla on onnellinen loppu. Tarinoiden luettavuuteen ja sanaleikkeihin on panostettu erityisen paljon, joten kaverusten toilailuissa riittää hauskuutta kaikenikäisille lukijoille.

Jokaisessa numerossa on myös erilaisia Kivat Kamut -kirjepalsta, askarteluohjeita, kilpailuja ja väritystehtäviä, joiden parissa aika kuluu kuin huomaamatta.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Tom ja Jerry :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.