Tietokone


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.75 / 5)
Loading...
Tietokone

Tietokone on tietotekniikasta kiinnostuneiden ja sen parissa työskentelevien oma lehti ja tärkein tietolähde. Tämän hyödyllisen tietopaketin pääsisältöä ovat tietotekniikan uusimmat tuotteet, ratkaisut ja uudet ilmiöt.

Lehden vertailut, testit ja markkinakatsaukset neuvovat ostopäätöksissä ja auttavat löytämään juuri oikean tuotteen oikeaan tarkoitukseen. Jokaisessa numerossa on perusteellisia ja luotettavia vertailuja, joissa on vastakkain tietyn tuote- tai laiteryhmän kaikki merkit tai mallit.

Vertailuissa selvitetään myös laitteiden ja ohjelmien ominaisuuksia ja soveltuvuutta eri tarkoituksiin sekä yhteensopivuus muiden laitteiden ja ohjelmien kanssa. Markkinakatsauksissa katsotaan myös tulevaan ja esitellään markkinoille vasta tulossa olevia tuotteita.

Asiantuntijoiden kirjoittamat artikkelit puolestaan neuvovat tietoteknisissä ongelmatilanteissa ja kertovat, miten laitteista saa mahdollisimman paljon irti.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Tietokone :
Arvio: 4,75 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.