Tieteen Kuvalehti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Tieteen Kuvalehti
Tilaa Tieteen Kuvalehti

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Tieteen Kuvalehti itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Tieteen Kuvalehti on Pohjoismaiden suurin tiedelehti, jonka yleistajuisia artikkeleita ja reportaaseja lukee mielellään koko perhe. Lehti on ilmestynyt suomenkielisenä vuodesta 1986 ja sen taustalla on tanskalainen Illustreret Videnskab –lehti.

Tieteen Kuvalehti pureutuu ajankohtaisiin aiheisiin, esittelee uusia teorioita, teknologiaa ja suuria tiedemiehiä sekä kertoo tieteen uusimmista saavutuksista ja tulevaisuuden näkymistä. Lehden aihealueisiin kuuluu tieteen koko kirjo lääketieteestä tekniikkaan ja luonnontieteistä historiaan.

Jokaisessa numerossa on lisäksi Aivotreeni-osio, joka tarjoaa visaisia pähkinöitä ja aivojumppaa kaikenikäisille lukijoille. Kaikki lehden artikkelit ovat syntyneet alan asiantuntijoiden ja lehden ammattitaitoisten tiedetoimittajien yhteistyön tuloksena, mikä takaa niiden luotettavuuden ja laadun.

Lukunautintoa täydentävät upeat valokuvat, jotka ovat maailman parhaiden kuvatoimistojen ja valokuvaajien käsialaa.

HUOM! LISÄÄ TILAAJALAHJAVAIHTOEHTOJA TÄSTÄ!

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

Tieteen Kuvalehti :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.