Tieteen kuvalehti Historia


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 3.50 / 5)
Loading...
Tieteen kuvalehti Historia

Tieteen kuvalehti historia on ammattitaitoisesti toteutettu historiasta kertova lehti. Tämä kolmen viikon välein ilmestyvä mielenkiintoinen lehti on Bonnierin kustantama ja se onkin todellinen menestyjäjätti, sillä se on saanut todella paljon lukijoita Pohjoismaissa, joissa se onkin suosituin historialehti. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa.

Ammattitaidolla toteutettu

Tieteen kuvalehti historia on todellakin ammattitaidolla toteutettu. Sen taustalta löytyy samoja taitavia lehden tekijöitä kuin Tieteen kuvalehdelläkin. Kaikki artikkelit on kirjoitettu kiinnostavasti ja niissä on pyritty tuomaan esiin myös uusia näkökulmia.

Silti alkuperäisille lähteille ollaan uskollisia ja alojen asiantuntijoita konsultoidaan jokaisen artikkelin kirjoittamisen yhteydessä. Näin lukija saa olla varma siitä, että hänen lehdestä saamansa tieto on oikeaa, olipa sitten kyseessä vaikkapa muinaisen Egyptin faaraot tai toisen maailmansodan tapahtumat.

Paljon kuvia

Muutoinkin mielenkiintoisesti kirjoitettuja artikkeleita värittävät hienot kuvat. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan todella paljon, sillä tämän lehden kautta voi tutustua niin muinaisen historian tapahtumiin kuin hieman uudempiinkin historian käänteisiin.

Tieteen kuvalehti historian tilaaminen

Historia -lehden tilaaminen maksaa normaalisti 8,50 euroa numerolta. Uusille tilaajille on kuitenkin tarjolla merkittäviä etuja.  Tarjoukset vaihtelevat kuitenkin koko ajan, joten kannattaa tarkistaa uudet tarjoukset usein.

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

Tieteen kuvalehti Historia :
Arvio: 3,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.