Tiede


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.67 / 5)
Loading...
Tiede
Tilaa Tiede

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Tiede itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Tiede on korkeatasoinen ja täysin suomalainen tiedelehti kaikille tieteestä kiinnostuneille.

Lehti tarjoaa lukijoilleen tietoa, elämyksiä ja oivaltamisen riemua samassa värikkäässä ja mukaansatempaavassa paketissa. Lehden tavoitteena on motivoida lukijoitaan katsomaan asioita ja ilmiöitä uusista näkökulmista, herättää uteliaisuutta, tukea yleissivistystä ja avartaa maailmankuvaa.

Tämä monipuolinen ja poikkitieteellinen lehti on täynnä ajankohtaisia aiheita, kiinnostavimpia puheenaiheita taustoineen ja tuoreimpia uutisia eri tieteenalojen saavutuksista ja tulevaisuuden näkymistä. Tiede-lehden artikkelit ja reportaasit käsittelevät laaja-alaisesti tieteen koko kirjoa tähtitieteestä tekniikkaan ja ympäristöstä historiaan mitään tieteen osa-aluetta unohtamatta tai väheksymättä.

Lehden vakiopalstalla lukijoiden lähettämiin tiedeaiheisiin kysymyksiin vastaavat aina alansa parhaat ammattilaiset ja muustakin lehden sisällöstä vastaavat asiantuntijat ja tiedetoimittamisen ammattilaiset.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Tiede :
Arvio: 3,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.