Tex Willer


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 5.00 / 5)
Loading...
Tex Willer

Tex Willer on legendaarinen sarjakuvalehti lännen seikkailujen ystäville, josta ei puutu toimintaa ja huumoria. Alun perin italialaista sarjakuvaa on julkaistu Suomessa jo vuodesta 1953.

Tarinoiden käsikirjoittamisesta ja kuvittamisesta vastaa iso joukko alan huippuja, mikä takaa sen, että lehden seikkailut ovat aina ennen julkaisemattomia eivätkä tarinat toista itseään. Navajointiaanien reservaatissa Arizonassa asuvan Texin rinnalla villin lännen roistoja vastaan taistelevat ja kovaa lännen lakia jakavat myös Texin ystävät Kit Carson ja navajointiaani Tiikeri-Jack sekä Texin poika Kit Willer.

Tex Willerin sivuilla voi törmätä myös muihin vakiohahmoihin, joista osa on ystäviä ja osa konnia. Lehden monipuoliset seikkailut sijoittuvat Pohjois-Amerikan pohjoisista erämaista aina Meksikon sisämaihin saakka.

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Tex Willer :
Arvio: 5 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.