Terassi


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Terassi
Tilaa Terassi

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Terassi itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Terassi on jokaisen terassilla, patiolla tai muutoin ulkoilmassa elämästään nautiskelevalle henkilölle suunnattu lehti. Lehti kertoo erilaisista pihatyypeistä ja tekee sen upeilla kuvilla lisättynä. Lyhyesti sanottuna siis Terassi -lehti on tuhti tietopaketti monipuoliseen pihan, pation ja terassin ylläpitoon ja kunnostukseen.

Terassi -lehti on alansa monipuolisin lehti

Terassi -lehteä voi hyvällä syyllä sanoa alansa monipuolisimmaksi lehdeksi, koska toista samanlaista ja yhtä laajaa lehteä ei ilmesty koko Pohjoismaidenkaan alueella. Tämä lehti on toteutettu hyvällä ammattitaidolla nimenomaan suomalaista makua viihdyttämään, ja sen avulla saakin todella hyvää tietoa niin oman kodin kuin kesämökinkin piha-alueiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Terassi -lehti esittelee myös uusinta uutta, mitä tulee kotien ulkoalueiden sisustamiseen, mutta samalla se antaa myös vinkkejä siihen, kuinka vanhasta saa tuunattua jotain todella uniikkia ja sisustuksellista. Julkaistut ohjeet ovat niin yksinkertaisia ja selkeitä, että aloittelijakin pääsee niillä hyvään lopputulokseen.

Lukijoina on sekä miehiä että naisia

Terassi -lehden lukijakuntaan kuuluu niin miehiä kuin naisiakin. Lehden lukijatutkimuksesta ilmeni, että 71 % lukijoista on naisia ja 29 % miehiä. Niissä talouksissa, joihin Terassi -lehti tulee tilattuna, sekä miehet että naiset lukivat lehteä uskollisesti.

Lukijat olivat tuossa vuonna 2010 tehdyssä tutkimuksessa myös sitä mieltä, että Terassi -lehti on todella laadukas ja inspiroiva lehti. Se innostaa ehostamamaan ulkotilojakin ja lisäämään näin niiden viihtyvyyttä.

Kahdeksan numeroa vuodessa

Terassi -lehti ilmestyy runsaat kahdeksan kertaa vuodessa. Joka vuosi yksi lehti on niin kutsuttu kaksoisnumero. Yksi lehdistä on myös käännettävä kolmoislehti ja yksi puolestaan käännettävä kaksoislehti. Näin ollen lehtiä ilmestyy vuodessa kokonaismäärältään 11.

Terassi -lehden numerot mukailevat sopivasti meneillään olevaa vuodenaikaa, joten uusimmat ideat ovat aina ajankohtaisia.

Terassi :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.