Tekniikan Maailma


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.67 / 5)
Loading...
Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma on monipuolinen ja ainutlaatuinen tekniikan yleisaikakauslehti.

Lehden pääpaino on autoilussa ja liikenteessä, mutta osansa huomiosta saa myös viihde-elektroniikka ja tietotekniikka sekä niihin liittyvät palvelut. Lehden avulla lukija pysyy selvillä autotekniikan kehityksestä sekä autokaupan ja korjaamotoiminnan uusimmista tuulista.

Lehden luotettavat ja ehdottoman puolueettomat omissa testilaboratorioissaan tekemät testit, vertailut ja koeajot ovat korvaamaton apu uusien hankintojen tullessa ajankohtaisiksi ja auttavat säästämään selvää rahaa ja välttämään virhehankintoja. Autojen lisäksi lehti esittelee kaikki merkittävimmät uudet autot ja vertailee tarvikkeita, varaosia ja renkaita.

Viihde- ja kodinelektroniikan puolella testataan kaikkea mahdollista kameroista ja taulutelevisioista kodinkoneisiin. Testit tehdään aina Suomessa ja paikallisissa olosuhteissa ja suomalainen huippuosaaminen huomioiden.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Tekniikan Maailma :
Arvio: 4,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.