Talomestari


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
Talomestari

Talomestari on omakotitaloasujan, -rakentajan ja remontoijan oma lehti. Se on kuukausittain ilmestyvä tuhti tietopaketti, josta löytyy paljon mielenkiintoista tietoa pientaloasujan lisäksi myös vaikkapa innokkaalle mökkeilijälle. Saunomisen teemanumerot sopivat kaikille saunaharrastajille asumismuodosta riippumatta.

Talomestari-lehti antaa ideoita pientalojen sisä- ja ulkotiloihin. Talomestari kertoo kattavasti ja mukaansatempaavasti niin rakentamisesta, peruskorjaamisesta kuin sisustamisestakin. Lehdessä käsitellään pientaloasumiseen liittyvät uutuudet, ideat sekä asiantuntijoiden vinkit.

Talomestarin pääteemoja ovat rakentaminen, peruskorjaus ja energiankäyttö.   Mukana on tarkkoja ohjeita kunnostustöiden toteuttamiseen sekä konkreettista tietoa asumisen kustannuksista ja ylläpidosta. Talomestarin aiheet sopivat aina kulloiseenkin vuodenaikaan – talvella se kertoo tehokkaasta lämmityksestä ja kesäisin ajankohtaisista ulkotöistä. Talomestari-lehti sopii erityisesti heille, jotka haluavat tehdä mahdollisimman paljon kunnossapito- ja parannustöitä itse. Lehti on pientaloasujan tai mökkeilijän kattava tietopaketti, joka elää lukijan mukana aina tontin valintavaiheesta lähtien.

Sisäremonteista esimerkiksi keittiön ja saunan rakentaminen ja uusiminen ovat tavallisia teemoja. Ulkoremonteista kertovat artikkelit opastavat säännöllistä kunnossapitoa. Remontteja käsitellään pienistä korjauksista laajoihin muutostöihin. Talomestari-lehti kannattaa säästää, sillä siitä voi saada alkusysäyksen remonttiin, jonka haluaa myöhemmin toteuttaa!

Talomestari on ilmestynyt jo vuodesta 1976. Se ilmestyy kerran kuukaudessa, ja se tarjoaa yli tuhat sivua luettavaa vuodessa. Talomestari-lehdellä on kolme säännöllisesti toistuvaa teemaa, sillä Meidän Sauna, Sisustusvinkki ja Viherikkuna -lehdet ovat pari vuotta sitten liittyneet osaksi Talomestaria. Vuodessa on kolme saunomisen erikoisnumeroa, jossa Meidän Sauna on yhdistetty Talomestarin muihin teemoihin. Sisustamiseen erikoistunut Sisustusvinkki on mukana liitteenä kevään ja syksyn teemanumeroissa Talomestarin liitteenä. Puutarhanhoitoon ja pihan laittamiseen keskittyvä Viherikkuna ilmestyy Talomestarin pihateemanumeron muodossa. Pihanumeroissa käsitellään esimerkiksi pihaan sopivia istutuksia ja niiden hoitoa sekä pihan kalustamista. Havainnolliset kuvat täydentävät lukunautintoa.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.