Taito


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.00 / 5)
Loading...
Taito
Tilaa Taito

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Taito itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Taito on erilainen käsityön ja käsityökulttuurin erikoislehti, joka soveltuu niin alan harrastajille kuin ammattilaisillekin. Lehti esittelee käsityönmaailmaa tekijöiden kautta ja innostaa uusien työtapojen ja materiaalien pariin kudonnasta ja neulomisesta virkkaukseen ja moneen muun harvinaisempaan käsityötekniikkaan kuten batiikkivärjäykseen.

Jokaisessa numerossa on paljon erilaisia malleja, ideoita ja ohjeita perinteisestä moderniin sekä suomalaisten käsityön tekijöiden ja heidän tuotteidensa esittelyitä. Ohjeiden joukossa on niin asusteita, sisustustekstiileitä kuin käyttöesineitäkin.

Taito kertoo myös kaikkien mallien ja tekniikoiden taustoista ja historiasta ja esitellään alan uusimpia trendejä ja ajankohtaisimpia ilmiöitä. Artikkeleissa matkataan maailmalla tutustumassa eri maiden käsityökulttuureihin ja käsityöläisten pajoihin ja vieraillaan kansainvälisillä messuilla.

Kustantaja: Muut kustantajat

Taito :
Arvio: 3 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.