Taika


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 ääntä, keskiarvo: 3.83 / 5)
Loading...
Taika

Taika on Suomen hohdokkain askartelun erikoislehti kaikille askartelun ystäville, joka inspiroi kokeilemaan uusia tekniikoita ja luomaan uutta.

Lehden ohjeiden vaikeustaso vaihtelee ja malleja löytyy niin lapsille ja aloittelijoille kuin varttuneemmille ja kokeneemmillekin näpertelijöille. Monet Taika-lehden ohjeista sopivat edullisuutensa takia hyvin esimerkiksi kouluissa, päiväkodeissa ja kerhoissa toteutettaviksi tai kotona koko perheen yhteiseksi harrastukseksi.

Selkeät ohjeet ja kaavat ja upeat kuvat tekevät askartelusta hauskaa ja tukevat onnistumista. Joka vuosi ilmestyy paitsi monipuolisia ja ajankohtaisia yleisnumeroita niin myös muutama erikoisnumero, joissa esitellään tarkemmin esimerkiksi jotakin tekniikkaa, juhlaa tai muuta teemaa.

Lehden sisällöstä vastaa asiantunteva taustatiimi, joka pyrkii tekemään jokaisesta Taikan numerosta yllätyksellisen ja inspiroivan lukupaketin.

Kustantaja: Storia Kustannus Oy

Taika :
Arvio: 3,83 / 5. Yhteensä 6 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.