Suuri Käsityölehti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 3.60 / 5)
Loading...
Suuri Käsityölehti

Suuri Käsityölehti on Suomen luetuin käsityölehti, joka sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin käsityöharrastajalle.

Ajassaan elävän lehden monipuoliset ja selkeät ohjeet ja kauniit värikuvat innostavat opettelemaan uutta ja kokeilemaan erilaisia tekniikoita. Jokaisessa numerossa on ohjeita ja malleja niin miehille ja naisille kuin eri-ikäisille lapsillekin aina vauvasta varhaisnuoriin.

Lisäksi lehdessä on paljon sisustusideoita ja ohjeita kauniiden käyttöesineiden tekemiseen. Suuri Käsityölehti ei tyydy yhteen tai kahteen eri tekniikkaan vaan tarjoaa malleja neuleista kirjontaan ja virkkauksesta ompeluun.

Lehden ohjeista löytyy jokaiselle jotakin myös tyylillisesti, sillä mallit vaihtelevat myös tyylillisesti modernista perinteiseen ja maalaisromanttisesta urbaaniin katumuotiin. Selkeät kaavat ja ohjesivut takaavat sen, että jokainen työ onnistuu.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Suuri Käsityölehti :
Arvio: 3,6 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.