Suosikki


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 2.67 / 5)
Loading...
Suosikki

Suosikki on monipuolinen ja perinteikäs lifestyle- ja viihdelehti, joka on suunnattu erityisesti nuorille lukijoille.

Tämän ainutlaatuisen lukupaketin artikkelien ja reportaasien aihealueet kattavat nuorten elämän koko kirjon musiikista urheiluun ja elokuvista seurusteluun. Lukijoiden kysymyksiin vastaavat palstat ovat täynnä painavaa asiaa ja hyödyllisiä vinkkejä, joista hyötyvät muutkin kuin alkuperäinen kysyjä.

Suosikissa julkaistaan lisäksi haluttuja tähtihaastatteluita, sisäpiiritietoa, juoruja, ihailijakuvia ja paljon paljon muuta. Myös lukijapalautteen perusteella kootut teemanumerot ovat varmasti lukijoiden mieleen ja käsittelevät esimerkiksi elokuvia, karismaattisia urheilutähtiä tai tiettyä musiikkityyliä.

Lehden jokaisen numeron mukana tulee julisteita ja ihailijakuvia. Lehden kilpailuissa voi voittaa erilaisia upeita levy- ja tuotepalkintoja usein nimmarilla varustettuna.

Suosikki :
Arvio: 2,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.