Suomen Kuvalehti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Suomen Kuvalehti

Suomen Kuvalehti on Suomen arvostetuin aikakauslehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1916. Lehden tavoitteena on alusta alkaen ollut kertoa viikon tärkeimmät puheenaiheet ja niiden taustat laajasti ja luotettavasti niin meiltä kuin maailmaltakin ja auttaa lukijoita ymmärtämään maailman kehityssuuntia ja trendejä eri näkökulmista.

Lehden artikkelit ja reportaasit käsittelevät enimmäkseen yhteiskunnallisia aiheita kuten talous, politiikka, kulttuuri ja viihde. Ajankohtaisten aiheiden, ihmisten ja ilmiöiden lisäksi lehdessä käsitellään laajasti myös lukijoiden arkea koskettavia kysymyksiä ja tutkitaan kansalaisten mielipiteitä ajankohtaisista aiheista.

Lehden juttujen taustalla onkin aina kohdeyleisön tarpeet ja heitä koskettavat aiheet ja kysymykset. Lehden mukana tulee joka viikko myös tv-lehti, josta löytyvät viikon televisio-ohjelmat ja -elokuvat arvosteluineen.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Suomen Kuvalehti :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.