Sukeltajan maailma


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
Sukeltajan maailma

Sukeltaminen on monille rakas harrastus, josta nauttisi mielellään useamminkin kuin mitä Suomen sääolot sallivat. Sukeltajan maailma -lehden avulla voi haaveilla laatuajasta pinnan alla ja suunnitella seuraavaa sukellusreissua.  Veden alla odottaa kiehtova maailma, johon on mukavaa paneutua etukäteen.

Sukellus, jos mikä, on välineurheilua. Siksi Sukeltajan maailman sisällöstä huomattava osa keskittyy välineisiin. Aloittelijalle lajin välinekirjo voi olla hämmentävää. Sukeltajan maailma –lehti auttaa löytämään oleellisimmat välineet. Sukelluskonkareita kiinnostavat uutuusvälineiden ja tuotteiden esittelyt, joiden avulla pinnan alla olosta tulee entistäkin nautittavampaa. Välineet esitellään havainnollisesti ja kattavin teknisin tiedoin. Sukeltajan maailma -lehdessä opastetaan välineiden käyttöä ja huoltamista. Havainnollisten kuvien käyttö auttaa lukijaa hahmottamaan välineiden oikeaoppisen käytön. Väline-esittelyissä vertaillaan myös vedenalaisten kameroiden ominaisuuksia. Lehden kautta voi myös tutustua eri tyyppisiin veneisiin, joista sukelluksia tehdään.

Kun välineet ovat kunnossa, voi alkaa suunnitella, missä haluaa sukeltaa. Sukeltajan maailma esittelee mielenkiintoisia sukelluskohteita sekä kotimaasta että ulkomailta kautta maailman. Suomen merialueilta löytyy mielenkiintoisia hylkyjä, ja sisävesiltä puolestaan kaivostunneleita ja monensyvyisiä järviä. Vaikka Suomessa vesialueita on poikkeuksellisen runsaasti, ovat lämpimämmät ja kirkkaammat vedet monille mieluisampia. Ulkomaisista sukelluskohteista Sukeltajan maailma-lehti esittelee kohteita muun muassa eläimistön, korallien ja sukellusten haastavuuden perusteella. Myös hylkyjä ja kohteita, joissa on kiinnostavia luonnonihmeitä, esitellään lehdessä säännöllisesti.

Lehden hyödyllistä antia on sukellusvakuutusten vertailu. Turvallisuusnäkökulma kuuluu muutenkin sukellukseen olennaisena osana. Sukeltajan maailma painottaa turvallisuusnäkökulmia niin noviisien kuin kokeneiden sukeltajienkin näkökulmasta, ja esittelee tarjolla olevaa koulutusta ja kursseja. Sukelluskoulutusta käsitellään sekä oppijoiden ja opettajien vinkkelistä. Lehti myös esittelee ulkomailla toimivia suomalaisia sukellusyrittäjiä, joiden kautta sukeltaminen on luotettavaa ja sujuu ilman kielimuuria.

Sukeltajan maailma ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.