Spider-Man


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Spider-Man

Spiderman on vauhdikas sarjakuvalehti kaikille seikkailujen ja toiminnan ystäville.

Lehti on suunnattu pääsääntöisesti 5-12-vuotiaille lukijoille, mutta siitä innostuvat myös vanhemmat lukijat. Hittielokuvista tuttu maailman suosituin supersankari on saanut uskomattomat voimansa radioaktiivisen hämähäkin puremasta.

Näitä voimia kuten yli-inhimillistä ketteryyttä, nopeutta ja vahvuutta seittisankari käyttää muiden auttamiseen ja pahaa juonivien konnien kuten Vihreän Menninkäisen ja Tohtori Mustekalan lyömiseen. Puhtaan voiman rinnalla supersankari luottaa oveluuteen ja taitoihin ja toimii lisäksi aina hyvän puolella pahaa vastaan.

Hämähäkkiasunsa alla seiniä pitkin kiipeilemään kykenevä Spiderman on kuitenkin aivan tavallinen nuorukainen, jolla on samat ongelmat kuin meillä tavallisillakin tallukoilla. Jokaisessa lehdessä on sarjakuvatarinoiden lisäksi myös paljon muuta sisältöä kuten erilaisia tietoiskuja, tehtäviä ja yllätyksiä.

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Spider-Man :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.