Sisters Club


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
Sisters Club

Sisters Club on aktiivisesti lukemista harrastavien tyttöjen kirjakerho. Se on suunniteltu kattamaan erityisesti noin 7 – 12 -vuotiaiden tyttöjen kiinnostuksen kohteita, ja siksi näiden laadukkaiden kirjojen joukossa on paljon eri aiheita. Suosittuja ovat esimerkiksi eläinkirjat ja fantasiaseikkailut. Sisters Club on Sanoma Magazines Finlandin kirjakerho.

Laadukkaita kirjoja säännöllisesti

Sisters Clubin kautta laadukkaat kirjat saavuttavat aktiivisen lukijan säännöllisesti. Kerhopaketti ilmestyy noin neljän viikon välein. Jokainen paketti on mielenkiintoinen ja ajanmukainen.

Kirjapaketti sisältää aina kirjoja, jotka kertovat erikoisista paikoista ja tapahtumista, fantasiahahmoista sekä mielenkiintoisista ihmisistä. Jokainen lukija löytää takuulla omat suosikkinsa monipuolisesta valikoimasta, ja mikä parasta, näistä laadukkaista ja mielenkiintoisista kirjoista kertyy lapselle oma kotikirjasto, joka säilyy pitkään ja josta on iloa myöhemminkin.

Sisters Club on monipuolinen kerho

Sisters Club on enemmän kuin vain pelkkä kirjakerho. Se on nimittäin tavallaan lukemisesta kiinnostuneiden tyttöjen oma yhteisö, jonka kautta on mahdollista tilata myös muun muassa leffauutuuksia ja fanituotteita. Oma ilonsa on keskustella kerhon nettisivuilla muiden lukijoiden kanssa.

Sisters Clubiin liittyminen

Yleensä kerhoon liittyvä saa jonkinlaisen tervetuliaispaketin, jonka sisältö vaihtelee aika ajoin. Kerhoon liittymisen jälkeen uusi jäsen saa myös kerholehden, jossa seuraava kerhopaketti esitellään. Luonnollisestikaan kerhossa ei ole mitään minimiostovelvoitetta, mutta jäsenenä on kuitenkin oltava vähintään puoli vuotta liittymispäivästä lukien.

Kerhojäsenyyden voi antaa myös lahjaksi lukemisesta innostuneelle tytölle. Tällöin kerhojäsenyyden jatkamista koskevat päätökset ovat kuitenkin kerhojäsenyyden lahjoittaneella henkilöllä.

Kirjaostot kerryttävät bonusta

Jokainen ostettu kerhopaketti kerryttää bonusta. Näitä bonuksia voi sitten myöhemmin käyttää ostoetuina ja saada alennusta muista kirjoista. Keskimääräinen bonus on 5 % kunkin kerhopaketin hinnasta.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.