Sielunpeili


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 3.00 / 5)
Loading...
Sielunpeili

Sielunpeili-lehti sopii henkisestä kasvusta kiinnostuneille. Lehti toimii sisäisen kasvun tukena ja auttaa lukijaa löytämään tien omaan sisimpäänsä. Lehti kulkee lukijan mukana polulla kohti tasapainoa ja sisäistä rauhaa. Sielunpeili-lehti pohjautuu ajatukselle, jonka mukaan sekä maailma että kohtaamamme ihmiset peilaavat meille sieluamme.

Sielunpeili-lehti ilmestyi aiemmin nimellä Henkimaailma.

Sielunpeili-lehden aihealueita ovat yksilön sisäinen kasvu, ajatuksen voima, myönteinen ajattelu, tunteiden kohtaaminen sekä elämänilon löytäminen ja jakaminen. Lehti opastaa lukijaa hyväksymään itsensä, olemaan suvaitsevainen ja selviytymään muutoksien mukanaan tuomista haasteista. Sielunpeili käsittelee myös paljon rakkautta, joka on meille kaikille tärkeä aihe. Lehti ohjaa, miten rakkaudelle voi antautua, mitä se tarkoittaa eri ihmissuhteissa ja elämänvaiheissa, miten osata rakastaa itseään ja läheisiään ja miten rakkautta tulisi jakaa kaikelle elävälle. Sielunpeili katsoo myös yksilön ulkopuolelle. Se puhuu vastuusta, joka kaikilla on yhteisestä maailmastamme sekä pohtii ihmisen ja luonnon välistä yhteyttä.

Sielunpeili-lehti antaa lukijalle työkaluja kohdata itsensä henkisenä olentona, jonka päämääränä on oivaltaa elämän syvimmät haasteet pitämällä samalla mielessä itsensä ja muiden kohtaamisen myös ruohonjuuritasolla. Lehti käsittelee ja tutkii erilaisia menetelmiä, joiden avulla voi löytää polun henkiseen määränpäähän. Niitä voivat olla esimerkiksi terapiat, energiahoidot tai luonnonkansojen viisauteen luottaminen.

Sielunpeili kannustaa panostamaan omaan hyvinvointiin ja nauttimaan elämästä sellaisena kuin on. Sielunpeili ei ole kuitenkaan terveyslehti: unen terveysvaikutusten sijaan se kertoo lukijalleen unien tulkinnasta ja siitä, miksi unet kertovat meille tarinoitaan. Vitamiinipillereiden tai lääkevalmisteiden sijaan Sielunpeili kertoo luonnon omista lääkkeistä ja kansanparantajista.

Sielunpeili käsittelee myös ennustamista ja selvänäkemistä. Tarot-kortit, oraakkkelit, astrologia, ennustukset ja tulkinnat tulevat lukijoille viimeistään lehden myötä tutuiksi.

Sielunpeili-lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Sielunpeili :
Arvio: 3 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.