Seura


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.25 / 5)
Loading...
Seura
Tilaa Seura

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Seura itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Seura on aidosti suomalainen viihdelehti, joka tarkastelee lukijakuntansa eli meidän tavallisten suomalaisten elämää välillä yllättävistäkin näkökulmista. Värikkäässä ja monipuolisessa lehdessä on niin asiaa, hyötytietoa, kuin viihdettäkin.

Seura paitsi kertoo viikon tärkeimmät puheenaiheet niin myös esittelee historian kiinnostavia tapahtumia, auttaa matkakohteen valinnassa ja antaa vinkkejä terveelliseen ruoanlaittoon, puutarhanhoitoon ja ihmissuhteisiin. Lisäksi lehdessä julkaistaan joka viikko koskettavia haastatteluja ja tarinoita tavallisista suomalaisista ja julkisuudenhenkilöistä.

Seuran tarkoituksena on esitellä oman elämänsä sankareita ja koskettavia elämänkohtaloita, ei skandaaleita ja juoruja. Lehti esittelee myös kiinnostavia matkakohteita niin Suomessa kuin ulkomaillakin ja testaa niitä valmiiksi lukijoille.

Jokaisessa numerossa julkaistaan lisäksi ristikoita ja erillinen tv-lehti. Muutaman kerran vuodessa julkaistaan tavallista tuhdimpi ristikkoliite.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Seura :
Arvio: 3,25 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.