Senioriterveys


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
Senioriterveys

Terveys on tärkeää jokaiselle iästä riippumatta. Ikäihmisille terveys on usein mielessä päivittäin ja se saattaa aiheuttaa suuriakin huolia. SenioriTERVEYS on uusi lehti, joka on keskittynyt nimenomaan ikääntyvien terveyteen. Lehden aiheet ja näkökulmat on valittu nimenomaan ikääntyvää lukijakuntaa mielessä pitäen. SenioriTERVEYS sopii jo seniori-iässä oleville eläkepäivään viettäville tai niitä odotteleville miehille ja naisille.

SenioriTERVEYS keskittyy laaja-alaisesti ikääntyvien suomalaisten terveyteen ja hyvinvointiin. SenioriTERVEYS-lehden aihepiireihin kuuluvat fyysinen terveys, psyykkinen hyvinvointi ja sosiaalinen terveys. Terveyttä käsitellään sekä hoidon että ennaltaehkäisyn näkökulmista, ja sisällössä otetaan huomioon koko vartalo aina suun hoidosta terveisiin jalkapohjiin saakka, unohtamatta esimerkiksi sisäelinten tai nivelten terveyttä.

SenioriTERVEYS ei kuitenkaan tuijota vain omaan napaan – se tarkastelee koko yhteiskuntaa ja sen kehitystä terveydellisestä näkökulmasta. Lehdestä löytyy ajankohtaista asiaa, joka on merkittävää paitsi yksilöiden myös koko yhteiskuntamme kannalta.

Lehden joka numerossa on mielenkiintoista asiaa myös liikunnasta. SenioriTERVEYS esittelee ikäihmisille sopivia ja mielekkäitä liikuntamuotoja ja jumppaohjeita. SenioriTERVEYS ei myöskään unohda henkistä hyvinvointia. Se kertoo lukijalleen muun muassa ihmissuhteiden tärkeydestä ja niiden hoitamisesta. Lehden sisältöön kuuluu myös kulttuuri ja mielenkiintoisten henkilöiden haastattelut. Lehdessä on myös artikkeleja harrastusten ja virikkeiden vaikutuksesta terveyteen. Asiapitoisten artikkelien lisäksi joko numeroon kuuluvat kolumni, ruokapalsta resepteineen, niksipalsta ja kauneudenhoitoon liittyvät osiot.

Seniori-ikäisillekin tärkeä mutta usein vaiettu aihe on ikäihmisten seksuaalisuus. Se on aikuisille iästä riippumatta tärkeä ja elämäniloa antava elämän osa-alue. Seksuaalielämän häiriöistä, kuten potenssiongelmista, puhutaan SenioriTERVEYS-lehdessä suoraan ja faktatietoa käyttäen sekä ymmärtäen siihen liittyviä tunteita ja toiveita.

SenioriTERVEYS käsittelee myös useaa ikääntyvää pohdituttavaa asiaa: asumis- ja hoitomuotoja, joita tarvitaan silloin, jos ei enää pärjää omillaan. Lehti auttaa poistamaan epätietoisuutta ja huolia kertomalla elävästi omaishoitajien ja hoidettavien arjesta ja heidän välisistään suhteista. Myös muita vanhuksille sopivia asumismuotoja esitellään.

SenioriTERVEYS ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.