Seiska


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 ääntä, keskiarvo: 4.29 / 5)
Loading...
Seiska
Tilaa Seiska

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Seiska itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

7 päivää eli Seiska on Suomen luetuin viihdelehti, jonka parissa viihtyy lähes miljoona suomalaista joka viikko.

Tämä rohkea ja ajankohtainen viikkolehti pitää lukijansa ajan hermolla olipa kyse sitten viikon kuumimmista juoruista, Hollywood-tähtien edesottamuksista, kuninkaallisten kuulumisista tai pop-maailman tapahtumista meillä ja muualla. Lehdessä ei ole unohdettu myöskään naiskauneutta, sillä jokaisessa numerossa esiintyy jo ilmiöksi muodostunut Tähtityttö.

Kilpailujen palkintoina on levypalkintoja, rahaa, viihde-elektroniikkaa tai muuta mukavaa. Monipuolisten lukujuttujen lisäksi Seiska on myös tv-lehti ja filmiopas, jossa on tv-ohjelmatietojen lisäksi elokuvaesittelyitä, tähtien haastatteluita, juonipaljastuksia ja katsojamäärälistauksia.

Seiskan verkkoversiossa voi lisäksi lukea julkkisten kirjoittamia blogeja ja lukea tuoreimpia julkkisjuoruja kuvineen ja videoineen.

Kustantaja: Aller Media Oy

Seiska :
Arvio: 4,29 / 5. Yhteensä 7 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.