Savon Sanomat


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
Savon Sanomat

Savon Sanomat on vuodesta 1907 ilmestynyt Suomen kuudenneksi suurin päivälehti, jota julkaistaan Kuopiossa. Sillä on laaja lukijakunta lähinnä Pohjois-Savon ja Etelä-Savon pohjoisosissa.

Lehti perustettiin alun perin Maalaisliiton äänenkannattajaksi, mutta on nykyään sitoutumaton. Uutisten ja niiden taustojen lisäksi lehdessä julkaistaan ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvia artikkeleita, kolumneita ja erilaisia viikkoteemoja kuten terveys, tiede, ruoka ja matkailu.

Kesäkauden alussa lehden välissä julkaistaan lisäksi Kesä Plus -lehti, joka listaa kesän tapahtumat ja tekijät. Viime vuosina verkossa luettavan digilehden ja pelkkien viikonloppunumeroiden tilaukset ovat yleistyneet ja sunnuntaisin lehden mukana tuleekin Suonnuntaisuomalainen-liite, jossa riittää paljon mielenkiintoista luettavaa koko viikonlopuksi.

Opiskelijoille ja kestotilaajille on lisäksi tarjolla monia rahanarvoisia etuja.

Kustantaja: Savon Sanomat Oy


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.