Sara (lopetettu)


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Sara (lopetettu)

Sara on aikuisille naisille suunnattu räväkkä viihde- ja aikakauslehti, joka peilaa kohderyhmänsä elämää monelta välillä yllättävältäkin kantilta. Upean ulkoasun ja syvällisten henkilöhaastatteluiden lisäksi lehti käsittelee laajasti ja monipuolisesti ajankohtaisia ilmiöitä, päivänpolttavia puheenaiheita, muotia, kauneutta, sisustusta, matkailua, kulttuuria ja hyvinvointia.

Yhtenä Saran keskeisistä teemoista on todistaa, että 40+ on mahtava ikä olla ja elää. Monta velvollisuutta on hoidettu ja paljon koettavaa ja elettävää on vielä edessä.

Lehtenä Sara puhuttelee aktiivisia ja laatutietoisia naisia, joilla on varaa ja halua panostaa omaan ja läheisten hyvinvointiin. Lukija hyötyy etenkin jokaisessa numerossa julkaistuista tuote- ja palveluesittelyistä, joissa testataan lehden aihealueisiin kuten kauneudenhoitoon kuuluvia tuotteita ja palveluita.

 

Lehti ei enää ilmesty.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Sara (lopetettu) :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.