Roope-Setä


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 ääntä, keskiarvo: 4.25 / 5)
Loading...
Roope-Setä
Tilaa Roope-Setä

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Roope-Setä itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Roope-Setä on Aku Ankan taskukokoinen sisarjulkaisu. Tässä Suomen toiseksi suurimmassa sarjakuvalehdessä seikkailee Ankkalinnan rikkaimman ja kitsaimman ankan lisäksi muita tuttuja Disney-hahmoja – myös sellaisia, joita ei Aku Ankka -lehden sivuilla tapaa.

Kaikki Roope-Sedässä julkaistut vauhdikkaat sarjakuvat ovat ennen julkaisemattomia ja toimituksen huolella valitsemia. Jokaisessa numerossa on 3-4 pitkää seikkailua ja muutama lyhyempi ekstra.

Jokaisessa numerossa julkaistaan lisäksi toimitussivut, joilta voi lukea lukijakirjeitä, piirtäjien ja käsikirjoittajien haastatteluita ja sarjakuvamaailman uutisia ja ilmiöitä. Lehdessä julkaistaan lisäksi yksisivuinen englanninkielinen sarjakuva, niin ikään yksisivuinen sarjakuvamuotoinen dekkaripähkinä, ristikoita ja palkintotehtäviä.

Toisinaan lehden mukana seuraa myös lukijalahjoja kuten tarroja. Kerran vuodessa ilmestyy lisäksi 132-sivuinen erikoispaksu numero.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Roope-Setä :
Arvio: 4,25 / 5. Yhteensä 8 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.