Roiskeläppä


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
Roiskeläppä

Roiskeläppä-lehti on autoilijan kaveri. Se viihdyttää ja antaa tietoa autoilusta ja autoelämästä. Roiskeläppä on lehti heille, jotka eivät aja vain päästäkseen paikasta toiseen, tai valitse ajopeliään vain käytännöllisten ominaisuuksien kuten hintalapun tai sisätilan mukaan. Roiskeläpän lukijoille autoilu on elämäntapa tai ainakin harrastus, johon kulutetaan mielellään paljon aikaa ja järki sekoittuu tunteeseen. Roiskeläppä-lehti rakentuukin monitasoisesti ihmisen ja auton väliselle suhteelle.

Roiskeläppä-lehti jakaa lukijoidensa kanssa intohimon autoiluun ja tuo esille näkökulmat, joita ei tavallisista lehtien koeajoartikkeleista käy ilmi. Roiskeläpän toimitus onkin sisäistänyt auton merkityksen omistajalleen. Se kertoo, mitä uusi tekniikka merkitsee tien päällä, millaisessa istuimessa on mukavaa ajaa pitkää matkaa tai miltä tuntuu ajaa kunnolla kiihtyvää autoa.

Roiskeläppä tarjoaa autoiluelämään liittyvää tietoa, viihdettä ja havainnollisia kuvia. Lehdestä löytyy myös ohjeita auton ostoon, huoltoon ja kunnossapitoon. Lehti tarjoaa mielekästä luettavaa sekä ammattiautoilijoille että alan harrastajille. Roiskeläpästä löytyvät osto-oppaat esimerkiksi renkaiden hankintaa tai varaosien ostoa varten.  Lehti painottaa myös jokaiselle tielläliikkujalle tärkeitä turvallisuusasioita. Roiskeläppä kertoo kootusti yksien kansien tarpeelliset tiedot tarjolla olevista vapaaehtoisista liikennevakuutuksista.

Roiskeläppä kertoo autoilun historiasta, nykypäivästä ja auton merkityksestä omistajilleen. Historiaosuuksissa ihastellaan esimerkiksi klassikkoautoja, rakkaudella entisöityjä menopelejä tai tarkastellaan keksintöjen merkitystä autoilun kehittymiseen. Päivänpolttavaa asiasisältöä tarjoavat tekniset osiot, joissa vertaillaan ja pohditaan teknisten ominaisuuksien kehittymistä. Nykypäivää kuvastavat hyvin myös eri polttoainevaihtoehtojen vertailut ja parkkeerausratkaisut. Roiskeläppä johdattaa lukijansa myös sähköautojen maailmaan vertailemalla niiden ominaisuuksia ja listaamalla latauspisteet.

Roiskeläpästä löytyy myös haastatteluja ja henkilökuvia. Lehdessä autoilijat, jotka viettävät paljon aikaa ratin takana, kertovat parhaat tarinansa ratin takaa. Haastatteluissa tutustutaan myös pitkän linjan autoilijoihin ja rakkaudella ajopelejään kunnostaviin ja tuunaaviin autoharrastajiin.

Roiskeläppä-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.