Regina


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.67 / 5)
Loading...
Regina

Regina on erityisesti nuorille naisille suunnattu säväkkä aikakauslehti, joka elää vahvasti mukana kohderyhmänsä arjessa. Lehti esittelee uusimmat trendit meillä ja muualla, auttaa oikean kumppanin valitsemisessa, antaa vinkkejä pukeutumiseen ja meikkaamiseen ja tukee muutenkin elämän myrskyissä.

Lehden keskeistä sisältöä ovat julkkiksia ja ilmiöitä käsittelevät artikkelit sekä kauneus, muoti, ihmissuhteet, seurustelu, seksi ja tunne-elämä. Erityisesti seksiä ja rakkauselämää käsittelevät artikkelit ovat asiantuntevasti ja avoimesti kirjoitettuja ja suunniteltu vastaamaan kohderyhmänsä tarpeisiin.

Reginan romanttiset novellit, viihdyttävät eroottiset sadut, lukijoiden omat kirjoitukset, erilaiset parisuhdetestit, horoskoopit ja lukuisat kysymys- ja vastauspalstat ovat myös tärkeä osa lehden antia ja takaavat, että lehden parissa viihdytään joka kuukausi.

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Regina :
Arvio: 3,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.