Prosessori (lopetettu)


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 2.00 / 5)
Loading...
Prosessori (lopetettu)

Prosessori on Suomen ainoa uuden teknologian ammattilehti. Se on suunnattu kaikille teknologiasta kiinnostuneille ja alan osaamista ammatissaan tarvitseville.

Elektroniikan ja tietotekniikan lisäksi laaja-alaisen lehden aihealueisiin kuuluvat ohjelmointi, tietoliikenne, automaatio, suunnittelu ja patentointi kaikkine osa-alueineen. Kaikki lehden artikkelit ovat asiantuntevasti ja luotettavasti kirjoitettuja ja pitävät lukijan ajan tasalla alan viimeisimmistä tuulista.

Käytännönläheisen lehden jokaisessa numerossa on uusinta ja puolueetonta tietoa huipputekniikan kehityksestä, tulevaisuudesta ja innovaatioista. Uusien tekniikoiden lisäksi Prosessori nostaa esille tekijöitä ja prosesseja ja esittelee alan nykyisiä ja tulossa olevia tuotteita, yrityksiä, ilmiöitä ja ihmisiä.

Tilaajilla on erikoisetuna pääsy Prosessorin digilehtiarkistoon, jossa on kaikki lehden artikkelit vuodesta 1979 lähtien.

 

Lehti ei enää ilmesty.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Prosessori (lopetettu) :
Arvio: 2 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.