Prinsessakerho


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
Prinsessakerho

Prinsessa Kirjakerho on luotu viihdyttämään varsinkin 3 -6-vuotiaita tyttöjä, mutta toki vanhemmatkin viihtyvät näiden laadukkaiden kirjojen parissa. Mikä olisikaan pikkutytölle parempi lahja ja yllätys kuin säännöllisesti ilmestyvä uusi ja laadukas prinsessakirja?

Disneyn prinsessat seikkailevat Prinsessa Kirjakerhossa

Prinsessa Kirjakerhon kirjojen sankarittarina ovat Disneyn kuuluisat ja kauniit prinsessat. Näissä kirjoissa pienet tytöt saavat tutustua Arielin, Prinsessa Ruususen, Lumikin, Tuhkimon, Bellen, Jasminen ja Tähkäpään seikkailuihin, sillä näissä tarinoissa on myös hippunen jännitystä mukana ja lopuksi hyvyys voittaa aina.

Kaikki prinsessakirjat eivät ole aivan tavallisia perinteisiä satukirjoja, vaan mukana on myös soivia kirjoja tai painonappikirjoja. Tämän lisäksi joidenkin kirjojen mukana tulee myös jokin kiva yllätys, kuten esimerkiksi prinsessatarroja tai hiuspidikkeitä, jotka ovat takuulla pikku prinsessan mieleen.

Prinsessataikaa neljän viikon välein

Prinsessa Kirjakerhon kirjapaketit ilmestyvät noin neljän viikon välein. Kerhoon liittyneelle nämä kirjapaketit postitetaan automaattisesti ilman eri tilausta. Jos kuitenkin haluaa jättää jonkun paketeista väliin, onnistuu sekin helposti peruutuksen tekemällä.

Kerää ihana kirjasto

Koska Prinsessa Kirjakerhon kirjat ovat laadukkaita ja siksi kestäviä, on niistä iloa pitkäksi aikaa. Kirjapakettien säännöllisyys takaa sen, että lastenhuoneen oma lukemisto karttuu tasaisesti, ja pian pikku prinsessalla onkin ihan oma pikku kirjasto, jonka kirjat ovat takuulla rakkaita ja tärkeitä.

Kirjojen mukana tulevat pikku yllätykset auttavat nekin leikeissä, sillä esimerkiksi prinsessan korut tai hiuspidikkeet ovat oivallista rekvisiittaa leikissä kuin leikissä.

Upea liittymistarjous

Kaikki uudet kerhoon liittyjät saavat lahjaksi pelkillä postikulujen hinnalla huippuhienon prinsessakirjan, joka on nimeltään Suuri Prinsessakirja. Pelkästään tämän kirjan arvo on 22 euroa, ja mukana tulevat vielä ihanat prinsessatarrat, joilla koristelee mainiosti niin vihkot kuin tekee joitakin askartelujakin.

Kustantaja: Sanoma Magazines Finland Oy

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.