Prinsessa


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 2.00 / 5)
Loading...
Prinsessa
Tilaa Prinsessa

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Prinsessa itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Prinsessa on perheen pienimmille suunnattu värikäs satulehti, jonka mukaansatempaavissa kertomuksissa seikkailevat kaikki tutut Disneyn hahmot Lumikista Arieliin ja Prinsessa Ruususesta Esmeraldaan. Tarinat on toteutettu niin, että ne toimivat niin ääneen kuin yksin luettuina ja sopivat siten vaikkapa iltasaduiksi.

Sadunhohtoisten kuvakertomusten lisäksi lehdessä on joka kuukausi paljon erilaisia puuha-, askartelu- ja väritystehtäviä, lukijoiden omia piirroksia ja valokuvia, satuja ja keskiaukeaman ihana prinsessajuliste. Jokaisen numeron mukana tulee lisäksi yllätyslahja kuten upea asuste, koru tai lelu, joka on varmasti toivottu lisä jokaisen pikkuprinsessan varustukseen.

Kuukausittaisten lukijakilpailujen palkinnot ovat nekin prinsessan arvolle sopivia ja niistä riittää iloa pitkäksi aikaa niin prinsessakutsuilla kuin leikeissäkin.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Prinsessa :
Arvio: 2 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.