Plaza Koti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Plaza Koti

Plaza Koti on Suomen tyylikkäin sisustuksen ja muotoilun erikoislehti.

Tämä moderni ja trendikäs lehti on suunnattu sisustajille, jotka arvostavat persoonallista tyyliä ja kodin viihtyisyyttä. Plaza Koti on tuhti lukupaketti, jossa riittää ideoita ja ratkaisuja kodin kuin kodin sisustamiseen ja uudistamiseen budjetin ja asunnon koosta riippumatta.

Jokainen numero esittelee näyttäviä luksuskoteja, muotoilun uusimpia tuulia ja upeaa arkkitehtuuria herkullisin värikuvin. Teemanumeroissa keskitytään syvällisemmin johonkin yksittäiseen aihealueeseen ja tarjotaan inspiroivia ideoita ja ratkaisuja esimerkiksi keittiöön, kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen uudistamiseen ja remontointiin.

Plaza Koti esittelee myös parhaat ostospaikat ja sisustusalan suurimmat nimet sekä kertoo tuoreimmat uutiset kotimaasta ja maailmalta.

Kustantaja: Plaza Publishing Group AB

Plaza Koti :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.