Pelit


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 3.40 / 5)
Loading...
Pelit

Pelit-lehti on Suomen luetuin pelaamisen erikoislehti. Lehti on suunnattu kaikenikäisille pelaajille, jotka haluavat optimoida pelinautintonsa ja pysyä ajan tasalla pelimaailman ilmiöistä ja ihmisistä taustoja unohtamatta.

Paitsi tuoreimmat pelimaailman uutiset, lehti tarjoaa pelitietoutta ja testaa pelejä kaikilla suosituimmilla alustoilla tietokoneista Nintendoon ja verkkopeleihin. Lehti ei syrji mitään pelityyppiä, vaan esittelee yhtä lailla strategia kuin auto- ja älypelejäkin.

Testien ja arvioiden lisäksi lehdestä voi lukea ennakkotietoja tulevista peleistä ja tekniikasta, jonka pohjalta lukija osaa tehdä oikeita peli- ja laitehankintoja. Pelien lisäksi Pelit-lehti esittelee peliajan tekijöitä ja käsittelee elokuvia, musiikkia, popkulttuuria ja sarjakuvia, jotka ovat jollakin tavalla yhteydessä pelimaailmaan.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Pelit :
Arvio: 3,4 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.