Parnasso


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 2.00 / 5)
Loading...
Parnasso
Tilaa Parnasso

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Parnasso itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Parnasso on Suomen luetuin ja korkeatasoisin kirjallisuuslehti, jonka jokainen numero on täynnä kiinnostavaa luettavaa ja ajankohtaisia aiheita.

Ulkoasultaan tyylikkään lehden kohderyhmään kuuluu kirjallisuuden ammattilaisia ja harrastajia, mutta siitä hyötyvät kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet vaikkei tavoitteena olisikaan saada omaa tuotantoa julki. Ajankohtais- ja elokuvakolumnien, kuunnelma-arvosteluiden ja henkilöhaastatteluiden lisäksi lehdessä julkaistaan vuosittain satoja ammattikriitikoiden kirjoittamia kirjallisuusarvioita, jotka tarjoavat hyvän vaihtoehdon päivälehtien usein valmiiksi pureskellulle kritiikille.

Lisäksi Parnasso esittelee jokaisessa numerossa suomalaisia ja ulkomaisia kirjoittajia ja klassikkoteoksia, jotka jokaisen kirjallisuuden ystävän tulisi tuntea. Lehdessä julkaistaan myös runoja, novelleja ja esseitä, joten se on myös monipuolinen lukemisto.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Parnasso :
Arvio: 2 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.