Painonvartijat


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.33 / 5)
Loading...
Painonvartijat

Painonvartijat on Suomen ensimmäinen painonhallinnan erikoislehti.

Lehden keskeistä sisältöä ovat painonhallintaa, kauneutta, hyvinvointia, terveyttä ja liikuntaa käsittelevät artikkelit, jotka motivoivat muuttamaan elämäntapoja pysyvästi terveellisempään suuntaan ja löytämään juuri itselle sopivat painonhallinnan menetelmät. Painonvartijat kannustaa panostamaan hyvään oloon ja terveyteen ja voimaan ja jaksamaan paremmin niin arjessa kuin työssäkin.

Lehden reseptit ovat maukkaita ja terveellisiä ja ruoanlaiton vinkit ja ohjeet vihkivät kevennetyn keittiön saloihin ja kannustavat kokeilemaan uutta. Lajiesittelyt puolestaan houkuttavat kuntoilun pariin ja auttavat löytämään liikunnan riemun.

Asiantuntija voimin tehdyn Painonvartijat-lehden lähtökohtana on tukea painonhallintaa ja laihtumista henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin pohjalta. Ajankohtainen tieto terveydestä ja onnistuneiden lukijoiden haastattelut tuovat lehden antiin oman hyödyllisen lisänsä.

Kustantaja: Weight Watchers Finland Oy

Painonvartijat :
Arvio: 3,33 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.