Ottobre


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (23 ääntä, keskiarvo: 3.78 / 5)
Loading...
Ottobre

Ottobre on suomalainen lasten ja nuorten muotiin erikoistunut käsityölehti.

Jokaisessa numerossa on kaavat ja työohjeet kymmeniin eri malleihin, joiden joukossa on niin perusvaatteita kuin juhlavampiakin luomuksia. Ohjeissa on panostettu selkeyteen ja käytön helppouteen ja lehden mallit sopivatkin niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin ompelijalle.

Tyyliltään lehden mallit vaihtelevat hillityn käytännöllisestä moderniin ja romanttisesta trendikkääseen. Vuodessa ilmestyy neljä lastenvaatteisiin ja kaksi naistenvaatteisiin keskittyvää kaavalehteä, jotka pystyy tilaamaan joko yhdessä tai erikseen.

Lehden sisältö suunnitellaan Suomessa ja se ilmestyy Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa sekä Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Italiassa ja Hollannissa.

Kustantaja: Muut kustantajat

Ottobre :
Arvio: 3,78 / 5. Yhteensä 23 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.